Maandag in De Vooravond: Frank Boeijen over tachtigste verjaardag Bob Dylan

Maandag in De Vooravond: Frank Boeijen over tachtigste verjaardag Bob Dylan
De gasten van maandag 24 mei

Kijktip :

Het is vandaag de tachtigste verjaardag van een grote legende in de muziekwereld: Bob Dylan. Daarom is het dus niet gek dat een gedeelte van De Vooravond in het teken staat van deze muzikant. Wie schuiven er vanavond nog meer aan?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - maandag 24 mei

  • Met Ruslandkenner Jelle Brandt Corstius, Noord-Europa correspondent Thomas Erdbrink en PvdA-Kamerlid Kati Piri bespreken we het nieuws van de dag: de luchtvaartpiraterij door Wit-Rusland. Wat voor internationale gevolgen heeft deze schokkende gebeurtenis?

  • Nog zestig dagen tot de start van de Olympische Spelen in Tokyo! Waar de sporters normaal gesproken kunnen rekenen op warm support van familieleden, is er dit jaar naar verwachting geen buitenlands publiek welkom. Een groot gemis, aangezien ouders vaak een cruciale rol spelen in de sportcarrière van hun kinderen. Daarom schuiven vanavond twee topsporters, schoonspringster Celine van Duijn en turner Bart Deurloo, samen met hun ouders aan.

  • Een grote muzieklegende viert vandaag zijn tachtigste verjaardag: Bob Dylan! We vieren dit feestje door een muzikale reis door zijn oeuvre te maken, samen met fan van het eerste uur: Frank Boeijen.

  • Judy Blank en Yorick van Norden spelen samen met de Hedon All Stars covers van de jarige Bob Dylan.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in De Vooravond: Frank Boeijen over tachtigste verjaardag Bob Dylan of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV