Inktzwarte en ijzersterke film Joker staat heel snel op Netflix

Inktzwarte en ijzersterke film Joker staat heel snel op Netflix
Met Oscarwinnende acteur Joaquin Phoenix

Film :

Vanaf 5 juni staat de film Joker op Netflix. Met een dikke 8,4 op IMDb mag deze duistere productie één van de beste films genoemd worden van het jaar 2019. Amazon Prime Video had een klein jaartje geleden de primeur, maar straks staat deze inktzwarte parel ook op de streamingdienst met de rode N!

Lees hier welke films en series je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

Put on a happy face
De film draait om de iconische aartsvijand van de caped crusader Batman. Het vertelt een op zichzelf staand verhaal dat nog nooit eerder op het witte doek is vertoond. Arthur Fleck is een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham City. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian, maar hij ontdekt dat hij zelf altijd het mikpunt is van de grap.

Acteur Joaquin Phoenix in de film 'Joker'

Lees hier onze filmrecensie van Joker.

Cast
Naast Joaquin Phoenix (The Sisters Brothers) en Robert De Niro (Goodfellas) spelen ook Zazie Beetz (Deadpool 2), Brett Cullen (The Shallows) en Frances Conroy (The Aviator) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Todd Phillips (The Hangover).

Vanaf 5 juni 2021 is de film Joker te streamen op Netflix. Genre: Drama, Thriller. Tijdsduur: 121 minuten. IMDb-score 8,4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Inktzwarte en ijzersterke film Joker staat heel snel op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV