Recensie: Friends: The Reunion is hartverwarmende trip down memory lane

Recensie: Friends: The Reunion is hartverwarmende trip down memory lane
De zes voor één keer weer in appartement

Film :

Vanaf 28 mei is Friends: The Reunion voor 28 dagen terug te kijken via KIJK.nl. Het moment waar zo gigantisch veel fans al minstens vijftien jaar op wachten, is nu eindelijk daar. Lees hier de recensie van Friends: The Reunion.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Eenmalig
De complete cast van de originele sitcom komt voor één keer terug. Met veel van hun collega's, acteurs die gastrollen speelde in de serie en bekende celebs wordt teruggekeken op alles wat de show populair maakte.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Toegegeven: het is best wel even spannend om de duidelijk ouder geworden acteurs uit de gigantisch populaire serie weer samen in het appartement te zien zitten. Toch slagen de makers er zeker in om een gebalanceerd beeld neer te zetten. Met de legendarische scenes en de bloopers, waarbij je het bijna niet droog houdt, is het een feestje om naar te kijken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de tranen die rijkelijk vloeien als wordt teruggedacht aan de finale. We kunnen niet anders zeggen dan dat deze serie echt de gevoelige snaar van de Friends-fans echt weet te raken. 4 sterren.

Cast
Jennifer Aniston (Rachel), Courtney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) en David Schwimmer (Ross) zijn onderdeel van deze tv special Deze productie is geregisseerd door Ben Winston (The Late Late Show With James Corden).

Vanaf 29 mei 2021 is Friends: The Reunion terug te kijken op KIJK . Genre: Real-life. Tijdsduur: 104 minuten. IMDb-score: 8,8.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV