Virgin River-fans opgelet! Seizoen 3 staat héél snel op Netflix

Virgin River-fans opgelet! Seizoen 3 staat héél snel op Netflix
Soap en romantiek met Martin Henderson en Alexandra Breckenridge

Kijktip :

Actrice Alexandra Breckenridge (39) en de cast komen met goed nieuws over het derde seizoen van Virgin River. Vanaf 9 juli staan er tien hagelnieuwe afleveringen op de streamingdienst Netflix.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Melinda Monroe
Deze serie gaat over verpleegkundige Melinda Monroe, die besluit om te solliciteren voor een baan in het rustige stadje Virgin River. Melinda wil graag opnieuw beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich laten, maar ze ontdekt al snel dat dit lastiger is dan gedacht. De Netflix-hit is gebaseerd op de populaire boekenreeks van schrijfster Robyn Carr, die ruim twintig boeken over het stadje schreef. Het einde is dus naar alle waarschijnlijkheid nog niet in zicht.

Lees hier onze serierecensie van Virgin River seizoen 2

Cast
Naast Martin Henderson (Everest) en Alexandra Breckenridge (The Walking Dead) zijn ook Jenny Cooper (Grey's Anatomy) en Colin Lawrenc (Riverdale) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Sue Tenney (Good Witch).

Vanaf 9 juli 2021 is de serie Virgin River te streamen op Netflix. Deze serie bevat ook in seizoen drie 10 afleveringen van ongeveer 45 minuten. Genre: Drama, Romantiek.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Virgin River-fans opgelet! Seizoen 3 staat héél snel op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier