Vanavond op tv: documentaire Moordtieten, dramafilm Hachi: A Dog's Tale

Vanavond op tv: documentaire Moordtieten, dramafilm Hachi: A Dog's Tale
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 juni

Kijktip :

Vanavond is de documentaire Moordtieten te zien op NPO 3, waarin YouTuber Dionne Slagter (OnneDi) onderzoek doet naar de gevaren van borstimplantaten. Verder onder meer de dramafilm Hachi: A Dog's Tale. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Baby Chimp Rescue

NPO 2
19:25 uur

Drie avonden achter elkaar is om 19:25 uur de Britse documentaireserie Baby Chimp Rescue te zien op NPO 2. In een opvanghuis voor babychimpansees in Liberia worden wezen uit de illegale huisdierenhandel dag en nacht verzorgd. Het echtpaar Jim en Jenny Desmond had nooit gedacht dat ze surrogaatouders van 21 chimpansees zouden worden, maar nu barst hun huis uit zijn voegen.


Docu: Moordtieten

NPO 3
20:25 uur

In de documentaire Moordtieten onderzoekt YouTuber Dionne Slagter de gevaren van siliconen borstimplantaten. Dionne is nu 30 en besloot acht jaar geleden haar borsten te laten vergroten, omdat ze na jaren van pesterijen en een periode van anorexia dolgraag vrouwelijke vormen wilde. Maar wat heeft ze eigenlijk in haar lijf zitten? Waar ze eerst sceptisch was, krijgt Dionne nu een uitslag waar ze van schrikt: een haartest toont aan dat haar implantaten lekken.


Dramafilm: Hachi: A Dog's Tale

SBS 9
20:30 uur

De prachtige dramafilm Hachi: A Dog's Tale is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van hond Hachi. Professor Parker Wilson vindt puppy Hachi eenzaam op het treinstation en besluit hem mee naar huis te nemen. Zijn vrouw Cate moet hier niets van weten, maar al snel is het hele gezin dol op de hond. De liefde is wederzijds en Hachi wacht zijn baasje Parker elke dag op bij het treinstation. Tot op een dag Parker niet op het station verschijnt.


BN'ers in het ziekenhuis: shock en keizersnee

SBS 6
21:30 uur

In deze voorlaatste aflevering van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden krijgen de 'stagiairs' steeds meer zelfstandigheid. Monic Hendrickxs is deze week getuige van een shock en krijgt ze van haar mentor de opdracht vooral actie te ondernemen. Ook Olcay Gulsen moet van haar mentor laten zien dat ze inmiddels volledig zelfstandig een patiënt kan beoordelen.


Docu: Drama Girl

NPO 2
23:20 uur

In de documentaire Drama Girl laat regisseur Vincent Boy Kars een jonge vrouw, Leyla de Muynck, een aantal cruciale scènes uit haar recente verleden naspelen. Misschien, denkt Kars, kan het haar helpen bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen. In hoeverre kan drama, als genre, ons helpen om met onszelf in het reine te komen en de wereld beter te begrijpen?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: documentaire Moordtieten, dramafilm Hachi: A Dog's Tale of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier