Dinsdag in Beau: Maarten van Rossem en Gijs Rademaker maken podcast over dinosauriërs

Dinsdag in Beau: Maarten van Rossem en Gijs Rademaker maken podcast over dinosauriërs
De gasten van dinsdag 1 juni

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 1 juni.

De gasten bij Beau van dinsdag 1 juni

  • Je zou het niet verwachten, maar Maarten van Rossem en Gijs Rademaker zijn dol op dinosauriërs. Zo dol dat er nu een podcast komt: de Dinocast. Maarten en Gijs vertellen ons vanavond alles over dinosauriërs, want onze dinokennis is volgens hen hopeloos verouderd.

  • De Jostiband lanceert samen met Maan een nieuw platform om iedereen te helpen met het leren bespelen van een instrument. Wat gaan ze doen? We bespreken het vanavond bij #BEAU met Maan, orkestleider Lyan Verburg en orkestleden Evelien, Peter, Erwin en Brian!

  • Filmliefhebbers kijken al maanden uit naar aanstaande zaterdag, want dan gaan de bioscopen weer open. Van Cruella tot aan De Slag om de Schelde, vanavond vertelt filmjournalist René Mioch alles over het kersverse filmaanbod.

  • Het coronavirus lijkt op z’n retour! Het aantal besmettingen en patiënten in de ziekenhuizen blijft dalen, en door het toenemende aantal vaccinaties komt het normale leven weer in zicht. We bepreken de actuele situatie met D66-Kamerlid en coronawoordvoerder Jan Paternotte.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Beau: Maarten van Rossem en Gijs Rademaker maken podcast over dinosauriërs of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier