Frans en Mariska bezoeken Texel en Heiloo, woensdag in De Bauers: bestemming onbekend

Frans en Mariska bezoeken Texel en Heiloo, woensdag in De Bauers: bestemming onbekend
Een reis door eigen land

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van De Bauers: bestemming onbekend, woensdag te zien op RTL 4, blijven Frans en Mariska Bauer een keer in eigen land. Deze week ontdekken ze twee bijzondere plekken, waar ze zich onderdompelen in de lokale cultuur.

De Bauers: bestemming onbekend gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bedevaartsoord
Goedgemutst springen Frans Bauer en zijn vrouw Mariska in hun camper, op weg naar het Noord-Hollandse plaatsje Heiloo. Hier ligt het grootste bedevaartsoord van Nederland: Onze Lieve Vrouw ter Noord. Volgens de overlevering hebben hier diverse wonderen plaatsgevonden en daardoor trekt de plek jaarlijks duizenden bezoekers.

Aan het werk
Vervolgens rijden ze door naar het noordelijkste puntje van Noord-Holland, om met de boot overgebracht te worden naar Waddeneiland Texel. Daar ontmoeten ze boeren Heiko en Ilona en hun kinderen. Op het eiland worden de Bauers flink aan het werk gezet en leren ze wat het boerenbestaan precies inhoudt.

De Bauers: bestemming onbekend is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frans en Mariska bezoeken Texel en Heiloo, woensdag in De Bauers: bestemming onbekend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier