Italië - Nederland (vrouwenvoetbal) live op tv en online

Italië - Nederland (vrouwenvoetbal) live op tv en online
Nieuw oefenduel in aanloop naar Spelen

Sport :

Op donderdag 10 juni oefenen de Nederlandse voetbaldames tegen Italië in het Italiaanse Ferrera. De interland is om 17.30 uur te zien op SBS9 en online via KIJK.nl en de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Italië - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Spelen
In juli speelt het Nederlandse vrouwenelftal de groepsfase van de Olympische Spelen tegen respectievelijk Zambia, Brazilië en China.

De tekst gaat verder onder deze video's

Italië
Nederland en Italië speelde in totaal achttien keer tegenover elkaar, waarvan Nederland er vier won, er zes gelijk eindigde en acht in het voordeel van de Azzuri. De Oranje Leeuwinnen wonnen wel een hele belangrijke wedstrijd: die in de kwartfinale van het EK.

Italië - Nederland is donderdag 10 juni om 17.30 uur live te zien op SBS9 en online bij KIJK.nl en Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 17.25 uur. De samenvatting volgt op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Italië - Nederland (vrouwenvoetbal) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier