Reizen Waes Europa vanaf vrijdag 11 juni weer te zien op NPO 3

Reizen Waes Europa vanaf vrijdag 11 juni weer te zien op NPO 3
Tom Waes maakt verrassende reizen in Europa

Kijktip :

De zomer staat voor de deur en een vakantie zit er misschien wel in, nu het coronavirus langzaam lijkt uit te doven. Inspiratie kun je halen uit de herhalingen van Reizen Waes Europa, vanaf vrijdag 11 juni te zien op NPO 3.

Reizen Waes Europa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ontroerende ontmoetingen
De Vlaamse presentator Tom Waes besluit eens wat dichter bij huis te blijven, om te bewijzen dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om bizarre ervaringen en ontroerende ontmoetingen te hebben. In de eerste aflevering gaat hij naar het westen van Spanje, waar niet veel toeristen komen. Hier ontdekt hij een gebied waar de meesten van ons nauwelijks weet van hebben.

Woeste rotskust
Het is een leeggelopen en wat achtergestelde streek met nog ongewone gebruiken. Zo waagt Tom zijn leven in het Galicische plaatsje Muxía, door samen met lokale vissers in de branding langs de woeste rotskust naar eendenmosselen te zoeken. In het dorpje Piornal, in Extremadura, bekogelen Tom en de inwoners tijdens de jaarlijkse processie een vreemd uitgedoste figuur met duizenden rapen.

Reizen Waes Europa is vanaf vrijdag 11 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Reizen Waes Europa terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Reizen Waes Europa vanaf vrijdag 11 juni weer te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV