Uitstel van executie vanaf zondag 13 juni weer te zien op RTL 4

Uitstel van executie vanaf zondag 13 juni weer te zien op RTL 4
Herhalingen van kijkcijferkanon met Martijn Krabbé

Kijktip :

Vanaf zondag 13 juni herhaalt RTL 4 elke week een aflevering van Uitstel van executie. Hierin helpen presentator Martijn Krabbé en zijn team mensen die van hun hypotheekverstrekker het bericht kregen dat hun huis op een veilig wordt verkocht.

Uitstel van executie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Het team
Martijn Krabbé belt bij de noodlijdende gezinnen aan met een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach. Samen zetten zij alles op alles om de mensen weer licht aan het eind van de tunnel te bieden. Het team wordt ingezet om de wanhopige huizenbezitters te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en grote financiële problemen.

Overleden man
In de aflevering zondag zien we het verhaal van Ankie. Haar man Paul overleed tijdens een vakantie in 2014 door een noodlottig ongeval. Ankie en haar twee jonge kinderen bleven met enorm verdriet achter, maar ook met grote financiële zorgen. Hun huis in Lopik is voor Ankie alleen niet te betalen, maar het lukt haar ook niet om het te verkopen.

Uitstel van executie is vanaf zondag 13 juni wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Uitstel van executie vanaf zondag 13 juni weer te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV