Hongarije - Portugal live op tv en online (EK voetbal)

Hongarije - Portugal live op tv en online (EK voetbal)
Zijn de Portugezen een serieuze titelkandidaat?

Sport :

Portugal wordt door velen gezien als een favoriet voor de EK-winst. Zo heeft Dick Advocaat de Portugezen al aangewezen als winnaar in De Oranjezomer. Dinsdag spelen ze hun eerste wedstrijd tegen Hongarije; deze is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Hongarije
Laten we beginnen met Hongarije. Zij staan voor de loodzware klus om in een groep met Duitsland, Frankrijk en Portugal tot een resultaat te komen - wat op papier onmogelijk is. Maar je weet het maar nooit. Sterspeler is Adám Szalai, de spits van FSV Mainz 05. Verder is het grotendeels een team van onbekende spelers, die vooral in het oostblok actief zijn.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Portugal
Maar dan Portugal. Ondanks de coronabesmetting van João Cancelo, die daardoor het EK mist, staat er nog steeds een ijzersterk team. Vooral het voorste viertal lijkt moeilijk te stoppen: Bruno Fernandes kende een geweldig seizoen met Manchester United, André Silva en Bernardo Silva zijn levensgevaarlijke aanvallers en superster Cristiano Ronaldo is ook op 36-jarige leeftijd nog in bloedvorm.

De wedstrijd Hongarije - Portugal is op dinsdag 15 juni om 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 17.15 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hongarije - Portugal live op tv en online (EK voetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier