Recensie: Voyagers geeft een dikke knipoog naar klassieker 2001: A Space Odyssey

Recensie: Voyagers geeft een dikke knipoog naar klassieker 2001: A Space Odyssey
Met Tye Sheridan, Fionn Whitehead, Lily-Rose Depp en Colin Farrell

Film :

Vanaf 17 juni is de film Voyagers op Amazon Prime Video te zien. Een nieuwe sciencefictionthriller van regisseur Neil Burger (Divergent en The Illusionist), die direct op de streamingdienst wordt geslingerd. Is dat een goed of slecht teken? Lees hier de filmrecensie van Voyagers.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

What does it feel like?
Een groep jonge astronauten wordt naar een pas ontdekte planeet gestuurd als onderdeel van een missie om deze te bevolken. De missie gaat vreselijk mis wanneer de kapitein van de missie onder verdachte omstandigheden overlijdt. De jongeren beginnen vervolgens een zeer primitieve beschaving, gedreven door hun instincten.

Acteur Tye Sheridan en Lily-Rose Depp in de film 'Voyagers'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Fans van dystopische sci-fi uit de seventies gaan in het eerste deel van Voyagers het meest genieten van de uiterst serieuze wetenschapper Michael (Colin Farrell). In het tweede deel wordt deze young adult sciencefictionfilm echter een thriller in space met een vrij ongeloofwaardige finale. Heel goed wordt het allemaal niet, maar slecht is deze soms claustrofobische film ook niet. Mede door een leuke cast met Tye Sheridan en jawel, de dochter van... Lily-Rose Depp. Uiteindelijk valt deze film een beetje tussen wal en ruimteschip. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Tye Sheridan (Ready Player One) en Lily-Rose Depp (The King) zijn ook Fionn Whitehead (Dunkirk) en Colin Farrell (The Gentlemen) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Neil Burger (The Upside).

Vanaf 17 juni 2021 is de film Voyagers te zien op Amazon Prime Video. Genre: Sciencefiction, Avontuur, Thriller. Tijdsduur: 108 minuten. IMDb-score: 5,4.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Voyagers geeft een dikke knipoog naar klassieker 2001: A Space Odyssey of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV