Muziekspecial Het beste van... ABBA woensdag te zien op NPO 3

Muziekspecial Het beste van... ABBA woensdag te zien op NPO 3
BN'ers vertellen over hun favoriete liedjes

Kijktip :

De afgelopen tijd hadden Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol veel succes met hun prachtige serie Take a Chance on Me, waarin ze door Zweden reisden en het verhaal van ABBA vertelden. NPO 3 speelt in op de populariteit van ABBA door woensdag een speciale ABBA-avond te programmeren.

Het beste van... ABBA gemist? Kijk de hele muziekspecial terug via Gids.tv.

Het beste van...
Allereerst is de muziekspecial Het beste van... ABBA te zien. Hierin vertellen tal van bekende Nederlanders over hun favoriete liedjes van de Zweedse popformatie. Ze braken in 1974 door bij het Songfestival met 'Waterloo' en scoorden vervolgens acht jaar lang de ene na de andere hit - van 'S.O.S.' (1975) en 'Dancing Queen' (1976) tot 'The Winner Takes It All' (1980) en 'One of Us' (1981).

Documentaire
In de muziekspecial komt ook Kees Tol weer aan het woord, maar ook Andy & Janice, Dolly Bellefleur, Babette Labeij, Koos van Plateringen en Ad Visser bespreken hun favoriete ABBA-hits. Vervolgens is vanaf 21.10 uur de documentaire ABBA Forever te zien op NPO 3, waarin het verhaal van deze beroemde band wordt verteld.

De muziekspecial Het beste van... ABBA is op woensdag 16 juni om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt na afloop de special Het beste van... ABBA terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Muziekspecial Het beste van... ABBA woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV