Fantasyspektakel The Hobbit: The Battle of the Five Armies zondag te zien op RTL 7

Fantasyspektakel The Hobbit: The Battle of the Five Armies zondag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Iedereen is het erover eens dat de Hobbit-trilogie niet kan tippen aan The Lord of the Rings, maar toch zorgde regisseur Peter Jackson weer voor volle bioscoopzalen en enthousiaste critici. De trilogie wordt spectaculair afgesloten met The Battle of the Five Armies. Deze film is zondag te zien op RTL 7 en je kunt The Hobbit: The Battle of the Five Armies streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
Na het heroveren van hun thuisland op de draak Smaug hebben Bilbo, Thorin en de dwergen ongewild een dodelijke kracht op de wereld losgelaten. Gedreven door de obsessie zijn schat te heroveren offert Thorin zijn vriendschap en eer op en dwingt hij Bilbo tot een haast onmogelijk en gevaarlijk besluit. Er liggen nog grotere gevaren op de loer. Slechts gezien door de tovenaar Gandalf stuurt de grote vijand Sauron zijn Ork-legioenen. De toekomst van Middle-Earth staat op het spel. Terwijl de duistere krachten zich bundelen worden de dwergen, elfen en mensen voor de keuze gesteld: verenigen of alles zal vernietigd worden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Net als bij de Lord of the Rings-trilogie besluit Peter Jackson ook de Hobbit-films met een grootse en spectaculaire climax. Eigenlijk geeft de titel van de film al aan dat we meeslepende veldslagen kunnen verwachten, met veel actie en indrukwekkende special effects. Dat is ook precies wat we voorgeschoteld krijgen. Het verhaal is niet overal even goed doortimmerd, zoals dat bij The Lord of the Rings wél het geval was, maar toch mag dat de pret niet drukken.

Cast
Naast Martin Freeman (Black Panther) en Ian McKellen (Beauty and the Beast) zijn ook Richard Armitage (Ocean's 8) en Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Peter Jackson (They Shall Not Grow Old).

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op zondag 5 september om 22.40 uur te zien op RTL 7. Genre: avontuur, fantasy. Speelduur: 144 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fantasyspektakel The Hobbit: The Battle of the Five Armies zondag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV