Nieuwe reisserie Dwars door de Middellandse Zee begint zaterdag op NPO 2

Nieuwe reisserie Dwars door de Middellandse Zee begint zaterdag op NPO 2
Avontuurlijke tocht langs de eilanden

Kijktip :

Miljoenen vakantiegangers vertoeven elk jaar aan de Middellandse Zee. Van de Spaanse Costa Brava en de Franse Rivièra tot de kusten van Italië en Turkije: het omvang is immens. Arnout Hauben gaat in Dwars door de Middellandse Zee op een avontuurlijke tocht door het gebied.

Dwars door de Middellandse Zee gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eilanden
De reis van Hauben voert hem langs de bekende en minder bekende eilanden in het Middellandse Zeegebied. Hij begint zijn reis op de rots van Gibraltar, een vreemd stukje Groot-Brittannië aan de Middellandse Zee. Het zelfstandige staatje ligt aan de zuidkust van Spanje en biedt uitzicht op Marokko.

Ibiza
Vervolgens zet Hauben met de ferry koers richting de Balearen, een Spaanse eilandengroep. Ibiza staat bekend als een feesteiland, maar Hauben gaat op zoek naar de wortels - die duizenden jaren oud blijken te zijn. En met een vissersboot gaat de tocht verder van Mallorca naar Menorca, waar een groot volksfeest bezig is.

Het nieuwe programma Dwars door de Middellandse Zee is vanaf zaterdag 19 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Dwars door de Middellandse Zee terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe reisserie Dwars door de Middellandse Zee begint zaterdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV