Deze films en series zijn nieuw op NPO Plus in juli 2021

Deze films en series zijn nieuw op NPO Plus in juli 2021
Met onder meer Swanenburg

Film :

De temperaturen beginnen zo langzamerhand tropische vormen aan te nemen en dat betekent dat late-nightfilms de norm gaan worden. Daar zetten de streamingdiensten dan ook goed op in, met zomerfilms en films waar je warm van wordt. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in juli 2021.

Kijktips van Gids.tv

Portrait of a Lady on Fire (1 juli)

NPO Start

Frankrijk, de achttiende eeuw. De jonge kunstenaar Marianne wordt aangesteld om een trouwportret te maken van Héloïse buiten haar medeweten. Hiervoor dient Marianne de vrouw bij daglicht zorgvuldig te observeren opdat ze 's nachts het portret kan schilderen. Lees hier waar je vanaf 1 juli Portrait de la Jeune Fille en Feu kunt kijken.

De Slet van 6VWO, S4 (5 juli)

NPO Start

De 18-jarige Alex is een beetje een buitenbeentje in Posthoorn, een ingeslapen dorpje waar zelden iets spannends gebeurt. Totdat op een dag de superpopulaire Sephine van een toren springt en dit niet overleeft. Bekijk hier waar je vanaf 5 juli De Slet van 6VWO kunt streamen.

Black Space, S1 (8 juli)

NPO Start

Bron: NPO
Bij een aanslag op een school in Israël komen vier leerlingen om. In de daaropvolgende chaos en ontzetting probeert de politie de overige leerlingen te bevrijden en de verdachten te arresteren. Maar al snel blijkt dat de werkelijke toedracht niet zo makkelijk te achterhalen is. Bekijk hier waar je vanaf 8 juli Black Space kunt streamen.

Witch Hunt, S1 (17 juli)

NPO Start

Als juriste Ida Waage (Ingrid Bolsø Berdal) bij een gerenommeerd Noors advocatenbureau een verdachte transactie onder ogen krijgt, ruikt ze onraad en probeert ze haar superieuren te waarschuwen dat er iets niet in de haak is. Maar al snel blijkt dat zij niet zitten te wachten op een klokkenluider. Bekijk hier waar je vanaf 17 juli Witch Hunt kunt streamen.

Swanenburg, S1 (26 juli)

NPO Start

Bron: NPO
In de twintigdelige dramaserie Swanenburg draait het om de rijke familie Praal. De familie heeft weinig tegenwind gekend in het leven. Maar dan wordt vader Jack Praal geconfronteerd met zijn grootste angst en tot overmaat van ramp wordt zijn jongste zoon Dirk in verband gebracht met de dood van een vrouw. Gaandeweg wordt de hele familie meegezogen in een web van intriges en verraad. Bekijk hier waar je vanaf 26 juli Swanenburg kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • The Drowning (1 juli)
  • Twin (1 juli)
  • The Hunting (1 juli)
  • Gösta (15 juli)
  • McDonald & Dodds (22 juli)


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV