Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 24

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 24
Kijktips voor 19 t/m 26 juni

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in juni 2021.

Kijktips van Gids.tv

Elité, S4 (nu te zien)

Netflix

Drie tieners worden naar Las Encinas gestuurd. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. Bekijk hier waar je vanaf 18 juni Elité kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Elité seizoen 4.

Fatherhood (nu te zien)

Netflix

Een vader voedt als alleenstaande vader zijn dochtertje op na het onverwachte overlijden van zijn vrouw die een dag na de geboorte van hun dochter stierf. Lees hier waar je vanaf 18 juni Fatherhood kunt kijken.
> Lees hier onze filmrecensie van Fatherhood.

The Last Kingdom, S4 (vanaf dinsdag)

Netflix

Het jaar is 872 en vele van de afzonderlijke Koninkrijken, wat we nu kennen als Engeland, zijn in handen gevallen tijdens de invasie van de Denen. Het Koninkrijk van Wessex onder leiding van Koning Alfred staat er alleen voor. Tegen deze turbulente achtergrond zien we een Saksische edelman en zijn zoon Uhtred of Bebbanburg. Bekijk hier waar je vanaf 22 juni The Last Kingdom kunt streamen.

Good On Paper (vanaf woensdag)

Netflix

Na jaren haar carrière boven de liefde te hebben gesteld, is stand-upcomedian Andrea Singer de perfecte man tegengekomen. Op papier vinkt hij alle vakjes aan, maar is hij alles wat hij lijkt te zijn? Lees hier waar je vanaf 23 juni Good On Paper kunt kijken.

The Ice Road (vanaf vrijdag)

Netflix

Nadat een afgelegen diamantmijn in het verre noorden van Canada is ingestort, leidt een man een onmogelijke reddingsmissie over een bevroren oceaan om het leven van de gevangen mijnwerkers te redden, ondanks het ontdooiende water en een dreiging die ze nooit hebben zien aankomen. Lees hier waar je vanaf 25 juni The Ice Road kunt kijken.

Verder op Netflix

  • Nevertheless, S1 (19 juni)
  • This Is Pop (22 juni)
  • Too Hot to Handle, S2 (23 juni)
  • Murder by the Coast (23 juni)
  • The Naked Director, S2 (24 juni)
  • Godzilla Singular Point (24 juni)
  • Sisters on Track (24 juni)
  • The A List, S2 (25 juni)
  • Sex/Life, S1 (25 juni)
  • Wonder Boy (26 juni)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV