Tsjechië - Engeland live op tv en online (EK voetbal, Groep D)

Tsjechië - Engeland live op tv en online (EK voetbal, Groep D)
Alles is nog mogelijk in spannende poule

Sport :

De spanning in Groep D is nog om te snijden als zondagavond de laatste twee wedstrijden worden gespeeld. Koplopers Tsjechië en Engeland ontmoeten elkaar op Wembley. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Tsjechië - Engeland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Verrassend goede Tsjechen
Van Tsjechië hadden veel voetbalkenners op voorhand niet zulke hoge verwachtingen, maar de Tsjechen blijken toch verrassend goed uit de hoek te komen. Na een uitstekende overwinning op Schotland werd ook tegen Kroatië, de verliezend WK-finalist van 2018, een punt gepakt. De vraag is natuurlijk of ze ook tegen het sterke Engeland een resultaat kunnen halen.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Battle of Britain
De Engelsen zijn nog aan het bijkomen van de intense Battle of Britain van vrijdagavond, tegen Schotland. Deze wedstrijd eindigde in een - vooral voor Engeland - teleurstellende 0-0. Engeland heeft nu na twee wedstrijden nog maar één doelpunt gemaakt en dat voldoet niet helemaal aan de verwachtingen, gezien de ijzersterke aanval die ze hebben.

Tsjechië - Engeland is op dinsdag 22 juni om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.25 uur en in De Oranjezomer (SBS6) wordt al vanaf 20.00 uur vooruitgeblikt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tsjechië - Engeland live op tv en online (EK voetbal, Groep D) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier