Kijkcijferkanon Een huis vol ook deze zomer te zien met gloednieuwe serie op NPO 1

Kijkcijferkanon Een huis vol ook deze zomer te zien met gloednieuwe serie op NPO 1
Een kijkje in het leven van grote gezinnen

Nieuws :

Deze zomer keert kijkcijferkanon Een huis vol weer terug op NPO 1 met een gloednieuwe reeks. Dit seizoen volgen we de inmiddels bekende families Buddenbruck en Jelies. Ook zijn we terug bij oude bekenden, de familie Adema, en daarnaast maken we kennis met de familie Cudogham.

Een huis vol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verhuizen?
Bij de familie Buddenbruck probeert moeder Thaila voor de zomer de nodige kilo's te verliezen. Ook zit het gezin in dubio: kopen ze een woning in Nederland of blijven ze toch in Duitsland wonen? Bij de familie Jelies zijn er inmiddels volop voorbereidingen gaande voor de komst van hun negende kindje. Er vindt een interne verhuizing plaats om ruimte te maken en Harrie gaat ontdekken of hij eindelijk een broertje krijgt - of zijn achtste zusje.

Amsterdam
We maken kennis met de familie Cudogham, die in hartje Amsterdam een appartement op zes hoog bewonen met zeven kinderen tussen de drie en achttien jaar. De familie is erg milieubewust: ze eten voornamelijk veganistische en hebben geen eigen auto. Bij de familie Adema zijn de zes dochters flink gegroeid sinds we ze vier jaar geleden voor het laatst zagen. De oudste twee zijn inmiddels flink aan het puberen.

Het nieuwe seizoen van Een huis vol is vanaf maandag 16 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijkcijferkanon Een huis vol ook deze zomer te zien met gloednieuwe serie op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier