Vlaams programma De Kemping vanaf vrijdag 25 juni te zien op NPO 3

Vlaams programma De Kemping vanaf vrijdag 25 juni te zien op NPO 3
Jongeren bouwen en runnen een camping

Kijktip :

De Vlaamse programma's doen hun intrede op de Nederlandse televisie, want na Tom Waes en de gebroeders Coppens is vanaf vrijdag 25 juni ook De Kemping te zien bij ons. NPO 3 zendt het programma op wekelijkse basis uit.

De Kemping gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Jongeren
In De Kemping zien we hoe negen jongeren twee weken lang een camping bouwen én runnen. Ze hebben allemaal zo hun eigen, persoonlijke reden om aan het project deel te nemen. De jongeren komen bijvoorbeeld maar moeilijk aan een baan en grijpen de kans aan om met elkaar samen te werken aan een uniek plan.

Coach
Tijdens het bouwen en runnen van hun eigen camping krijgen de jongeren begeleiding van een eigen coach. De creatieve duizendpoot en jongerenbegeleider Tijs Vanneste gaf tien jaar lang les in het buitengewoon onderwijs en staat ze bij. Hij reikt hen de broodnodige bagage en werkervaring aan om zich later op de arbeidsmarkt te begeven.

Het nieuwe programma De Kemping is vanaf vrijdag 25 juni wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Kemping terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vlaams programma De Kemping vanaf vrijdag 25 juni te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier