Speelschema: achtste finales EK voetbal live op tv en online

Speelschema: achtste finales EK voetbal live op tv en online
De knock-outfase gaat van start

Sport :

De groepsfase is ten einde en er zijn nog zestien landen over op het EK voetbal. Dat betekent dat de achtste finales van start kunnen gaan. Alle wedstrijden zijn live te volgen op NPO 1 en de livestream-pagina van Gids.tv. Hieronder vind je het volledige speelschema van de achtste finales.

Zaterdag 26 juni

Zondag 27 juni

Maandag 28 juni

Dinsdag 29 juni

Voor- en nabeschouwingen
Op NPO 1 wordt ook uitgebreid voorbeschouwd op elke wedstrijd. De voorbeschouwingen voor de wedstrijden om 18.00 uur beginnen rond de klok van 17.20 uur, met uitzondering van zondag 27 juni: omdat het Nederlands elftal dan in actie komt begint de uitzending van NOS Studio Europa al om 17.00 uur. Voor de wedstrijden vanaf 21.00 uur wordt er vanaf +/- 20.25 uur voorbeschouwd op NPO 1. Ook in De Oranjezomer op SBS6 wordt uitgebreid voor- en nagepraat: de uitzendingen beginnen dagelijks om 20.00 uur en om 22.55 uur.

Bekijk ook hoe je het EK 2021 via een livestream kijkt, hoe de NOS verslag doet van het EK of bekijk alles van het EK voetbal.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Speelschema: achtste finales EK voetbal live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier