Vanavond op tv: Frankrijk - Zwitserland (achtste finale EK), chaos in Help, mijn man is klusser!

Vanavond op tv: Frankrijk - Zwitserland (achtste finale EK), chaos in Help, mijn man is klusser!
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 28 juni

Kijktip :

Vanavond staat er weer een interessante wedstrijd op het programma in de achtste finales van het EK: een burenclash tussen Frankrijk en Zwitserland. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Help, mijn man is klusser! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 28 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Help, mijn man is klusser! - totale chaos

RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van Help, mijn man is klusser! is te zien dat Petra het helemaal zat is. Haar man, Leo, laat haar nu al jaren in totale chaos bivakkeren. Vloeren, wanden, plafonds: alles ligt open in de woonkamer. Het afgelopen jaar belandde Petra door omstandigheden in het ziekenhuis en ontsnapte ternauwernood aan de dood. Ze verwachtte dat Leo de draad weer zou oppakken, maar niets is minder waar.


Historische actiefilm: Gladiator

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt vanavond de epische film Gladiator uit. De Romeinse generaal Maximus wordt ter dood veroordeeld door Commodus, de boosaardige troonopvolger van Marcus Aurelius. Maximus kan op het nippertje ontsnappen, maar zijn vrouw en zoon worden op brute wijze vermoord. Als hij uitgeput hun lichamen heeft begraven, wordt hij gevonden door slavenhandelaren die hem doorverkopen als gladiator in het Colosseum. Maximus beseft zich dat dit wellicht de enige kans is om zich te wreken op de keizer.


Andere Tijden-special: de Europese treindroom

NPO 2
20:35 uur

In deze special van Andere Tijden een terugblik op de Europese treindroom uit de jaren 50, wanneer op de vleugels van de Europese eenwording de trein voren wordt geschoven als hét vervoermiddel dat Europeanen verbindt. De Trans Europ Express ziet het licht, met als spil NS-topman F.Q. den Hollander. Daarna volgen andere initiatieven zoals Interrail, waarmee je onbeperkt binnen Europa kunt reizen, een netwerk van nachttreinen en de autoslaaptrein.


Live: Frankrijk - Zwitserland (achtste finales)

NPO 1
20:50 uur

Vanaf 20:30 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van de achtste finale Frankrijk - Zwitserland vanuit Boekarest, Roemenië. Topfavoriet Frankrijk heeft de poule des doods gewonnen en treft nu in de eerste knock-outwedstrijd de nummer drie van Groep A, Zwitserland.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Start: Kleine jongen, het echte leven van André Hazes

NPO 3
22:20 uur

NPO 3 herhaalt deze week de documentaireserie over het levensverhaal van André Hazes, de man die van de meest geroemde artiesten van Nederland is. De docureeks laat het leven zien van een geliefde maar ook gecompliceerde man, die ondanks zijn legendarische carrière altijd "die kleine" is gebleven. Zo komen er beelden voorbij van de bruiloft van André en Rachel, vakanties, verjaardagen en beelden backstage bij diverse concerten.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Frankrijk - Zwitserland (achtste finale EK), chaos in Help, mijn man is klusser! of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier