Top 3: Deze series streamen we nu massaal op Netflix

Top 3: Deze series streamen we nu massaal op Netflix
"Oeh la la": de serie Sex/Life met stip op 1

Kijktip :

Welke series doen het op dit moment uitstekend op de streamingdienst Netflix? Gids.tv heeft een overzicht gemaakt, waar naast misdaad ook zinderende erotiek te vinden is.

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

3. The Last Kingdom, S4

Gids.tv: n.n.b | IMDb ★ 8,4

Fans van de serie The Last Kingdom hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk staat het vierde seizoen op Netflix. Naast boegbeeld Alexander Dreymon is er ook een rol voor acteur Tygo Gernandt. Het vijfde en laatste seizoen is onderweg. Bekijk hier waar je de serie The Last Kingdom kunt streamen.

2. Lupin, S2

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb ★ 7,5

Het tweede seizoen van Lupin is zeer enthousiast ontvangen door het publiek en draait op volle toeren op Netflix. De sympatieke acteur Omar Sy doet het gewoon weer, in een misdaadserie waar Parijs in volle glorie te bewonderen is. Lees hier waar je de serie Lupin seizoen 2 kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Lupin seizoen 2.

1. Sex/Life, S1

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 5,9

Op 25 juni 2021 verscheen het eerste seizoen van Sex/Life op de streamingdienst met vuurrode N, die doet denken aan Fifty Shades-films. Drie dagen later staat deze hitsige serie met stip op 1, en dat is niet zonder reden. Ster van de serie, actrice Sarah Shahi heeft weinig om het lijf en de kijkers hebben absoluut rode oortjes. Lees hier waar je de serie Sex/Life kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Sex/Life

Lees ook welke films en series nieuw zijn op Netflix in juli 2021 en welke series je in juni nieuw op Netflix nu kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Top 3: Deze series streamen we nu massaal op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier