Recensie: Netflix-docu Wonder Boy is ontroerend Spoorloos-verhaal in fashionwereld

Recensie: Netflix-docu Wonder Boy is ontroerend Spoorloos-verhaal in fashionwereld
Vindt creatief directeur van Balmain zijn biologische ouders terug?

Film :

Vanaf 29 juni staat de documentaire Wonder Boy: Olivier Rousteing, né sous X op Netflix. Olivier Rousteing is het wonderkind dat in 2011 op 25-jarige leeftijd aan het roer kwam te staan van modehuis Balmain. Lees hier de filmrecensie van Wonder Boy: Olivier Rousteing, né sous X.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Olivier Rousteing, in search of his true identity
Deze documentaire gaat over Olivier Rousteing, creatief directeur van Balmain. Hij was net 25 toen hij begon en wist het merk, dat in financiële problemen verkeerde, weer tot een groot succes te maken. Het wonderkind van de modewereld staat op het hoogtepunt van zijn carrière, maar hij heeft zich tegelijkertijd nog nooit zo leeg gevoeld. In deze docu verzamelt Olivier eindelijk de moed om op zoek te gaan naar antwoorden en begint aan een emotionele reis naar de waarheid.

Olivier Rousteing met oma en opa in de documentaire 'Wonder Boy'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
In deze meeslepende en ontroerende documentaire zie je de zoektocht van Olivier naar zijn biologische ouders, die als een rode draad door de docu loopt. We zien onder meer zijn stiefouders, opa en oma en vrienden die van hem houden. Maar de leegte en eenzaamheid blijft, ondanks de hysterische modewereld vol iconische supermodellen en wereldsterren die vol lof over hem praten. Een paar scènes maken grote indruk, met name als hij een brief schrijft naar zijn echte moeder. Liefhebbers van mode en/of een verdrietig, waargebeurd Spoorloos-verhaal mogen dit niet missen. Vier sterren.

Cast
Met Olivier Rousteing. Ook Jennifer Lopez, Naomi Campbell en Orlando Bloom zijn in deze docu te zien. Deze productie is geregisseerd door Anissa Bonnefont (The Informer).

Vanaf 29 juni 2021 is de documentaire Wonder Boy: Olivier Rousteing, né sous X te zien op Netflix. Genre: Documentaire. IMDb-score 6,7.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Netflix-docu Wonder Boy is ontroerend Spoorloos-verhaal in fashionwereld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier