Top 3: Deze films streamen we nu massaal op Netflix

Top 3: Deze films streamen we nu massaal op Netflix
Gebroeders Affleck scoren met thriller Gone Baby Gone

Kijktip :

Welke films doen het op dit moment uitstekend op de streamingdienst Netflix? Gids.tv heeft een overzicht gemaakt, waarin naast grappige animatie ook een klassieker te vinden is.

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

3. Wish Dragon (2021)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,2

Jimmy Wong en John Cho in de animatiefilm 'The Wish Dragon'
Vergeet het verhaal van Aladdin, de geest en zijn lamp en leer Din, de draak en de groene theepot kennen. Drie wensen staan klaar, maar wees voorzichtig voor wat je wenst! Heerlijke animatie voor het hele gezin. Lees hier waar je de film Wish Dragon kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Wish Dragon.

2. Gone Baby Gone (2007)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,6

Acteur Morgan Freeman, Casey Affleck en Michelle Monaghan in de film 'Gone Baby Gone'
Het regiedebuut van Ben Affleck, met broer Casey in de hoofdrol. Een film waar alles in zit: actie, spanning, emoties, een goed verhaal en een ijzersterk plot. Deze thriller vliegt naar de hoogste regionen van het Netlix-universum. Een dikke aanrader. Lees hier waar je de film Gone Baby Gone kunt streamen.

1. Fatherhood (2021)

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 6,7

Melody Hurd en Kevin Hart in de film 'Fatherhood'
Fans van komiek Kevin Hart mogen dit niet missen. Niet zo zeer om de komedie, want deze acteur laat een heel andere kant van zichzelf zien. Hij moet in dit drama namelijk als alleenstaande vader zijn dochter opvoeden. Poepluiers, kinderwagens en veel zorgen in een film die geliefd is bij het grote publiek. Lees hier waar je de film Fatherhood kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Fatherhood.

Lees ook welke films en series nieuw zijn op Netflix in juli 2021 en welke series je in juni nieuw op Netflix kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Top 3: Deze films streamen we nu massaal op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier