Serierecensie: Solos is kloon van Black Mirror die haar eigen toon niet vind

Serierecensie: Solos is kloon van Black Mirror die haar eigen toon niet vind
Sterren spelen de sterren van de hemel

Kijktip :

Vanaf 25 juni staat het eerste seizoen van Solos op Prime Video. Een heel aantal grote acteurs en actrices verzamelen zich rond één serie, wordt dat een succes? Lees hier de recensie van Solos seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Waarheden
De serie vertelt de vreemde, mooie, hartverscheurende, hilarische, wonderbaarlijke waarheden van wat het betekent om mens te zijn. De serie omarmt zowel ons heden als onze toekomst en laat zien dat zelfs tijdens onze meest schijnbaar geïsoleerde momenten in de meest uiteenlopende omstandigheden, we allemaal verbonden zijn door de menselijke ervaring.

Helen Mirren, Anne Hathaway, Morgan Freeman en Uzo Aduba in Solos

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Het sterkste punt dat deze serie in huis heeft is het sterke acteerwerk van een heel aantal household names. Vooral de slotaflevering, met Morgan Freeman en Dan Stevens, is sterk. Toch slagen de makers er niet in de serie echt een eigen gezicht, kleur en toon te geven. In principe heeft deze serie alles in huis om de nieuwe The Mirror te worden, maar uiteindelijk is het niets meer dan een kopie met persoonlijkere verhalen: 3,5 ster.

Cast
Morgan Freeman (The Hitman's Wife's Bodyguard), Dan Stevens (Downton Abbey), Constance Wu (Crazy Rich Asians) en Helen Mirren (The Queen) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door David Weil (Hunters).

Vanaf 25 juni 2021 is Solos seizoen 1 te streamen op Prime Video. Genre: Drama. IMDb-score: 5,7.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Solos is kloon van Black Mirror die haar eigen toon niet vind of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV