Vanavond op tv: slotaflevering Opstandelingen, misdaadfilm Zodiac en meer

Vanavond op tv: slotaflevering Opstandelingen, misdaadfilm Zodiac en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 8 juli

Kijktip :

Vanavond geen voetbal op tv, maar wat is er wel te zien? Op NPO 2 kun je kijken naar de laatste aflevering van Opstandelingen en Canvas zendt de ijzersterke misdaadfilm Zodiac uit. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 8 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Opstandelingen: stank van stallen

NPO 2
20:25 uur

In de laatste aflevering van Opstandelingen onderzoekt Sophie Hilbrand de beerput van Graspeel, waar Olga de was nooit buiten hangt en de ramen potdicht houdt. Piet zit er bij warm weer het liefst binnen, omdat de stank ondraaglijk is. Hilbrand onderzoekt waarom burgers in opstand komen tegen lokale bestuurders. De Graspeel, een buitengebied in noordoost Brabant, was ooit voorbestemd als ontwikkelingsgebied voor intensieve veehouderij.


Terug: Salvage Hunters: The Restorers

Discovery
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Salvage Hunters: The Restorers, waarin antieke voorwerpen worden opgeknapt om weer te verkopen. Een succesvolle antiekhandelaar kan niet zonder een goede restaurateur. Daarom hebben dealers als Drew Pritchard vaak een heel leger van ervaren handwerkers aan hun zijde op wie ze altijd een beroep kunnen doen. Zo laat Drew een oude ijzeren lantaarn vakkundig repareren.


The Great British Bake Off: Japanse week

NPO 1
20:35 uur

Het is week zes van The Great British Bake Off en voor het eerst is er een Japanse week. Voor de signatuuropdracht wagen de bakkers zich aan het gestoomde broodje. Ze mogen alle mogelijke vullingen gebruiken. Dan volgt een lastige, gelaagde technische opdracht: een matcha-crêpetaart. Deze bestaat uit een stapel van twaalf met matcha gevulde crêpes. Als spektakelstuk maken de bakkers een spectaculaire kawaii-taart.


Misdaadfilm: Zodiac

Canvas
21:30 uur

Canvas zendt vanavond de ijzersterke misdaadfilm Zodiac uit. Robert Graysmith is een jonge cartoonist bij de San Francisco Chronicle. Zijn leven komt op zijn kop te staan wanneer de krant een brief ontvangt waarin meerdere moorden in de regio worden opgeëist. De moordenaar, die zichzelf Zodiac noemt, voegt bij de verklaring een tekst in geheimschrift. Graysmith raakt geïntrigeerd door de zaak en gaat samen met zijn collega op zoek naar de moordenaar, net als politie-inspecteurs David Toschi en William Armstrong.


Dramafilm: Jerry Maguire

NET 5
22:35 uur

Op Net5 is vanavond het romantische comedy-drama Jerry Maguire te zien. Jerry Maguire is een succesvolle manager van topsporters. Als op een dag zijn geweten begint op te spelen, besluit hij zijn nieuwe filosofie tot uitdrukking te brengen als onafhankelijke manager. Dit doet hij samen met de enige atleet die hem trouw is gebleven, de footballspeler Rod Tidwell, en zijn collega Dorothy.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: slotaflevering Opstandelingen, misdaadfilm Zodiac en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV