Tour de France etappe 13 live op tv en online (Nîmes - Carcassonne)

Tour de France etappe 13 live op tv en online (Nîmes - Carcassonne)
Hoe laat start en finisht het peloton?

Sport :

In de dertiende etappe van de Tour de France, die het peloton op vrijdag 9 juli van Nîmes naar Carcassonne voert, liggen er opnieuw kansen voor de sprinters om punten te pakken. De rit is live te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online te kijken via de Eurosport Player, NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Bekijk hier het volledige etappeschema van de Tour de France 2021.

Volledig tijdschema

  • 12.00 uur: start uitzending op Eurosport 2
  • 12.05 uur: start etappe
  • 13.20 uur: start uitzending op NPO 1
  • 13.30 uur: start uitzending op België Eén
  • ± 17.30 uur: finish etappe

Lees verder onder het routeprofiel.

Favorieten
Sprinter na sprinter moet de Tour de France verlaten. Ook Peter Sagan is donderdag niet meer van start gegaan; hij voegt zich bij het indrukwekkende rijtje Arnaud Démare - Caleb Ewan - Tim Merlier, allemaal renners die sterk zijn in de sprint. En dus blijven er weinig favorieten over. Uiteraard staat Mark Cavendish weer bovenaan, maar alleskunner Wout van Aert kan ook zijn tweede rit winnen. En verder? Cees Bol, Nacer Bouhanni en Jasper Philipsen.

De dertiende etappe van de Tour de France 2021 is op vrijdag 9 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 13 live op tv en online (Nîmes - Carcassonne) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier