Nieuw programma B&B vol liefde gaat maandag van start op RTL 4

Nieuw programma B&B vol liefde gaat maandag van start op RTL 4
Vinden B&B-houders de liefde?

Kijktip :

Vanaf maandag 12 juli is op RTL 4 het nieuwe programma B&B vol liefde te zien, een soort combinatie tussen Bed & Breakfast en Boer zoekt vrouw. Art Rooijakkers volgt namelijk zes vrijgezelle B&B-eigenaren die op zoek gaan naar de liefde.

B&B vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Heel Europa
De bed & breakfast-ondernemers, die verspreid door heel Europa wonen, krijgen allemaal vier potentiële partners op bezoek met wie ze het pad der liefde verkennen. Gaat het de deelnemers lukken om de liefde van hun leven te vinden, die ook nog eens over de grens durft te kijken? En vinden ze iemand om hun eigen droom, een B&B in het buitenland, mee te delen?

Lees verder onder de video's.

Pijnlijke situaties
Zoals we dat van datingprogramma's gewend zijn levert de zoektocht naar de liefde zowel mooie en romantische als grappige en pijnlijke situaties op. Na vele seizoenen Boer zoekt vrouw weten we namelijk dat het vinden van de ware liefde niet altijd even makkelijk is. Gelukkig is Art Rooijakkers erbij om de ontwikkelingen op de voet te volgen.

Het nieuwe programma B&B vol liefde is vanaf maandag 12 juli elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma B&B vol liefde gaat maandag van start op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier