Spectaculaire actiefilm Spider-Man 2 zie je woensdag op RTL 7

Spectaculaire actiefilm Spider-Man 2 zie je woensdag op RTL 7
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Na het enorme succes van Spider-Man (2002) kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Dat kwam twee jaar later, opnieuw onder regie van Sam Raimi. Spider-Man 2 was opnieuw een gigantisch succes - zowel bij publiek als critici. Deze kaskraker is woensdag te zien op RTL 7 en je kunt Spider-Man 2 streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Fotograaf Peter Parker is gebeten door een merkwaardige spin en kan sindsdien veranderen in Spider-Man, die de inwoners van New York beschermt tegen het kwaad. Daardoor durft hij niet toe te geven aan zijn grote liefde Mary Jane Watson, omdat zijn vijanden haar anders kwaad doen. Spider-Man moet het opnemen tegen Doctor Octavius, een geleerde die na een mislukt experiment veranderd is in de achtpotige Doctor Octopus. Peters vriend Harry Osborn, die Spider-Man schuldig acht aan zijn vaders dood, wil afrekenen met Spider-Man.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Volgens sommige enthousiastelingen was Spider-Man 2 beter dan de eerste Spider-Man, maar zo ver willen wij niet gaan. Ze zijn wel min of meer gelijkwaardig, en dat betekent dat je ook in deze film weer een lading vette actie, spannende momenten en dramatische gebeurtenissen voorgeschoteld krijgt. Regisseur Sam Raimi leidt alles in goede banen en houdt de controle over het verhaal stevig in de hand. Een uitstekende film die keer op keer bekeken kan worden.

Cast
Naast Tobey Maguire (The Great Gatsby) en Kirsten Dunst (Hidden Figures) zijn ook James Franco (The Disaster Artist) en Alfred Molina (The Da Vinci Code) te zien in Spider-Man 2. Deze film is geregisseerd door Sam Raimi (Oz the Great and Powerful).

Spider-Man 2 (2004) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op woensdag 14 juli om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, avontuur, superhelden. Speelduur: 127 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire actiefilm Spider-Man 2 zie je woensdag op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV