Dinsdag bij Humberto: Björn Kuipers over fluiten van EK-finale

Dinsdag bij Humberto: Björn Kuipers over fluiten van EK-finale
De gasten van dinsdag 13 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van dinsdag 13 juli

  • Twee jaar geleden werd de grote droom van Britt Dekker werkelijkheid. In ruil voor twee jaar tv maken op SBS 6, kreeg ze haar eigen 'talpaard' George. Haar droom was meteen duidelijk: samen met George naar het hoogste niveau.
  • We hebben er drie hele jaren op moeten wachten, maar eindelijk is het zover.Diggy Dex, graag gezien in het programma Beste Zangers en gelegenheidsband de Streamers, komt met een nieuw album!
  • Met Björn Kuipers en zijn team kijken we achter de schermen van de finale van het Europees Kampioenschap voetbal. Björn en zijn team floten de finale en kregen gisteren een bijzondere onderscheiding van de KNVB.
  • Het coronavirus slaat weer net zo hard om zich heen als aan het begin van de crisis in 2020. Wat betekent dit voor de ziekenhuisopnames? En kan de zorg wel een eventuele vierde golf aan? IC-baas Diederik Gommers schuift aan.
  • Populaire vakantielanden als Griekenland, Frankrijk en Spanje scherpen de coronamaatregelen aan. Gaan we nog op vakantie naar het buitenland nu de coronabesmettingen toenemen? Marjon Kaper, directeur Reizen van de ANWB, schuift vanavond aan.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag bij Humberto: Björn Kuipers over fluiten van EK-finale of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV