Compilatie-afleveringen Wie het laatst lacht vanaf donderdag te zien op SBS6

Compilatie-afleveringen Wie het laatst lacht vanaf donderdag te zien op SBS6
Wendy van Dijk neemt mensen in de maling

Kijktip :

De uitzending van Wie het laatst lacht is komen te vervallen in verband met het overlijden van Peter R. de Vries.

Vanaf donderdag 15 juli is er wekelijks een compilatie-aflevering van Wie het laatst lacht te zien op SBS6, waarin de leukste fragmenten van de afgelopen seizoenen opnieuw de revue passeren. Wendy van Dijk neemt bekende én onbekende Nederlanders in de maling, met hilarische resultaten.

Wie het laatst lacht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Wesley Sneijder
In Wie het laatst lacht is te zien hoe nietsvermoedende slachtoffers reageren op verrassende, spannende en bizarre situaties. Zo is voormalig topvoetballer Wesley Sneijder lekker aan het vissen met zijn beste vriend, zanger Rolf Sanchez, als de boot ineens begint te zinken. Wat doet Wesley? Ironisch genoeg komt ook Sneijders ex Yolanthe Cabau voorbij in dit programma.

Aanrijding
Want hoe reageert Yolanthe als ze denkt dat haar zus, Xelly Cabau, een aanrijding met een lief oud vrouwtje heeft veroorzaakt? Verder heeft Berget Lewis nog een appeltje te schillen met collega-zangeres en vriendin Edsilia Rombley, die ze op geraffineerde wijze terugpakt. Naast de BN'ers belanden ook een boel onbekende Nederlanders in onverwachte en vreemde situaties.

Wie het laatst lacht is vanaf donderdag 15 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie het laatst lacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Compilatie-afleveringen Wie het laatst lacht vanaf donderdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier