Australische miniserie The Hunting vanaf vrijdag 16 juli te zien op NPO 2

Australische miniserie The Hunting vanaf vrijdag 16 juli te zien op NPO 2
Seksuele filmpjes zorgen voor problemen

Kijktip :

Op NPO 2 is vanaf vrijdag 16 juli de Australische miniserie The Hunting te zien. De serie speelt zich af in de moderne en multiculturele Australische samenleving, waar het rondsturen van seksueel expliciete filmpjes problemen oplevert voor alle betrokkenen.

The Hunting gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Middelbare school
The Hunting behandelt enkele zeer actuele thema's, die vooral onder jongeren een grote rol spelen. We maken kennis met de verlegen Nassim, die op een middelbare school voor de charmes van Amadip valt. Al snel blijkt de liefde wederzijds en Amandip voelt zich zó vertrouwd dat ze een naaktfoto van zichzelf naar Nassim stuurt.

Nieuwe leraar
Nassim wordt echter door zijn beste vriend, de rijke en verwende Andy, onder druk gezet: hij daagt hem uit om te bewijzen dat hij daadwerkelijk succes heeft bij Amandip - met alle gevolgen van dien. Ondertussen begint een nieuwe, jonge leraar op de school. Hij wordt wegwijs gemaakt door de adjunct-directeur.

De miniserie The Hunting is vanaf vrijdag 16 juli wekelijks rond 23.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van The Hunting terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Australische miniserie The Hunting vanaf vrijdag 16 juli te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier