Cabaretshow Zo goed als nieuw van Pieter Derks zaterdag te zien op NPO 1

Cabaretshow Zo goed als nieuw van Pieter Derks zaterdag te zien op NPO 1
Vriendelijk van toon, maar...

Kijktip :

Op zaterdag 17 juli kunnen we bij NPO 1 genieten van de cabaretvoorstelling Zo goed als nieuw van Pieter Derks. De toon van de voorstelling mag dan vriendelijk zijn, hij zit vol scherpe grappen en confronterende vragen.

Zo goed als nieuw van Pieter Derks gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Verhoudingen
Cabaretier Pieter Derks plaatst de wereld in andere verhoudingen. Hij kijkt vooruit en om zich heen, naar hoe de mens steeds maar weer dingen verzint, en besluit ze serieus te nemen - en er uiteindelijk toch maar in te geloven. Dat kan echter niet eeuwig goed gaan, want het gaat een keer mis. Het komt allemaal langs in een vlot en vrolijk tempo.

De wereld draait door
Na het winnen van de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2005 verkreeg Pieter Derks tussen 2011 en 2014 landelijke bekendheid als huiscabaretier bij De wereld draait door, waar hij de week afsloot. Verder draagt Derks columns voor bij NPO Radio 1, won hij De slimste mens in 2013 en deed hij in 2015 mee aan Wie is de mol?

De cabaretvoorstelling Zo goed als nieuw van Pieter Derks is op zaterdag 17 juli om 22.15 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de show Zo goed als nieuw terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cabaretshow Zo goed als nieuw van Pieter Derks zaterdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier