Recensie: Fear Street Part Two: 1978 doet alles beter dan zijn gruwelijke voorganger

Recensie: Fear Street Part Two: 1978 doet alles beter dan zijn gruwelijke voorganger
Horrortrilogie met Stranger Things-ster Sadie Sink

Film :

Sinds 9 juli is de film Fear Street Part Two: 1978 te zien op Netflix. De streamingdienst pakt uit met een horrortrilogie gebaseerd op de griezelboekenreeks Fear Street van schrijver R.L. Stine, waarmee jongvolwassenen de stuipen op het lijf wordt gejaagd. Lees hier de recensie van Fear Street Part Two: 1978.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Welkom in Camp Nightwing
Camp Nightwing wordt verdeeld door kampeerders en adviseurs die allemaal afkomstig zijn uit de welvarende stad Sunnyvale, evenals kampeerders en onderhoudspersoneel uit het onderdrukte stadje Shadyside. Maar wanneer duistere gruwelen uit hun gedeelde geschiedenis tot leven komen, moeten ze samenwerken om een angstaanjagend mysterie op te lossen - voordat het te laat is.

De film 'Fear Street: 1978' speelt zich voornamelijk af in Camp Nightwing

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Het eerste deel van de trilogie, Fear Street: 1994, viel een heel klein beetje tegen - maar dat wordt op alle fronten gecompenseerd met dit uitstekende tweede deel. De sequel kent vele nieuwe personages, om wie we wederom niet hoeven te rouwen als ze gruwelijk aan hun einde komen. Maar ster van de film is Stranger Things-actrice Sadie Sink, een getalenteerde jongeling die zich goed voelt in horrorverhalen zoals deze. Fear Street: 1978 bevat een dikke link naar de legendarische Friday the 13th-films en de griezelige gebeurtenissen en gruwelijke moordpartijen komen tot meerdere hoogtepunten. Een dodelijk horrorverhaal dat goed op stoom komt. En een heksenjacht is nog aanstaande... Drieënhalve ster.

Cast
Naast Sadie Sink (Eli) en Emily Rudd (Moon Shot) is ook McCabe Slye (Destroyer) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Leigh Janiak (Scream, de tv serie).

Vanaf 9 juli 2021 is film Fear Street Part Two: 1978 te streamen op Netflix. Genre: Horror, Thriller. Tijdsduur: 110 minuten. IMDb-score: 6,8.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV