Tour de France etappe 20 live op tv en online (Libourne - Saint-Émilion)

Tour de France etappe 20 live op tv en online (Libourne - Saint-Émilion)
Inclusief starttijden van belangrijke renners

Sport :

Na drie weken fietsen is Parijs bijna in zicht voor het overgebleven peleton. Alleen een tijdrit moeten de renners nog overleven om tot de laatste etappe te geraken. De tijdrit gaat van Libourne naar Saint-Émilion en is live te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de Eurosport Player, NOS.nl en een livestream via Gids.tv.

Bekijk hier het volledige etappeschema van de Tour de France 2021.

Volledig tijdschema

  • 13.00 uur: start uitzending op Eurosport
  • 13.05 uur: start uitzending op NPO 1
  • 13.05 uur: start eerste renner
  • 14.05 uur: start uitzending op België Eén
  • 17.19 uur: start Tadej Pogacar

Lees verder onder het routeprofiel

Favorieten
Uiteraard is de allergrootste kandidaat voor de winst de huidige gele truidrager, Tadej Pogacar. Ook de Belg Wout van Aert, die de rit op de Mont Ventoux won, is kandidaat. Stefan Küng is de derde kandidaat. Als outsiders schrijven we Thomas Vintegaard, Wilco Kelderman en toch ook Ritchie Porte op.

De twintigste etappe van de Tour de France 2021 is op zaterdag 17 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 20 live op tv en online (Libourne - Saint-Émilion) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV