PSV - Galatasaray live op tv en online (voorronde Champions League)

PSV - Galatasaray live op tv en online (voorronde Champions League)
Eindhovenaren spelen eerste officiële wedstrijd

Sport :

Het voetbalseizoen gaat weer van start! Het EK is nog maar net afgelopen, maar PSV speelt op woensdag 21 juli alweer de eerste officiële wedstrijd in de voorrondes van de Champions League. Galatasaray is de tegenstander en de wedstrijd is live te zien op RTL 7 en Videoland.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Galatasaray

Voorbereiding
PSV heeft zich in de aanloop naar het nieuwe seizoen versterkt met onder anderen keeper Joël Drommel, verdediger André Ramalho en middenvelder Davy Pröpper. Na een korte voorbereiding, waarin onder meer van PAOK Saloniki werd gewonnen, moeten de Eindhovenaren woensdag in eigen huis aantreden tegen de Turkse topclub Galatasaray.

Voorronde
PSV stroomt in in de tweede voorronde van de Champions League. Mochten ze Galatasaray verslaan over twee wedstrijden (de return is over een week), dan wacht nog een derde voorronde en een play-off. Als PSV ook deze rondes overleeft is de groepsfase van de Champions League bereikt, waarvoor Ajax zich al heeft gekwalificeerd.

De wedstrijd PSV - Galatasaray is op woensdag 21 juli vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Videoland. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op PSV - Galatasaray live op tv en online (voorronde Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier