Vanavond op tv: heftige documentaire Turn!, nieuwe aflevering Camping Coppens

Vanavond op tv: heftige documentaire Turn!, nieuwe aflevering Camping Coppens
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 20 juli

Kijktip :

Vanavond is op NPO 2 de bij vlagen schokkende documentaire Turn! te zien, over topsportkinderen en het regime waar ze mee te maken krijgen. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Camping Coppens. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 20 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Laggies

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de tv-première van de romantische comedy Laggies te zien, met onder anderen Keira Knightley, Chloë Grace Moretz en Sam Rockwell. Terwijl ze al in een midlifecrisis zit, vraagt de vriend van Megan haar ten huwelijk. Uit paniek slaat ze op de vlucht en duikt ze voor een week onder in het huis van de 16-jarige Annika. Zij woont samen met haar alleenstaande vader die aardig levensmoe is.


Camping Coppens: aankomst in Zweden

SBS 6
20:30 uur

Staf Coppens, zijn Nederlandse echtgenote Monique en hun kinderen Beau en Nora komen in deze aflevering van Camping Coppens aan in Zweden, samen met mama Agnes. Nu kan het Zweedse avontuur echt beginnen. De familie huurt in Zweden voorlopig een gemeubileerd huis tot ze hun eigen plek hebben gevonden. Oudste broer Maarten is hen achterna gereisd met het vliegtuig en staat na de eerste nacht slapen al op de drempel.


Start: Kinderen van het verzet

Canvas
21:30 uur

Vanaf vanavond is de zesdelige documentaireserie Kinderen van het verzet opnieuw te zien op de Vlaamse zender Canvas. In dit programma spreken dertien getuigen over de verzetsdaden van hun ouders en hoe de erfenis van de Tweede Wereldoorlog hun eigen leven heeft bepaald, soms tot vandaag. Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode.


Docu: Turn!

NPO 2
22:55 uur

De documentaire Turn! gaat over het meedogenloze regime waaraan topsportkinderen zich moeten onderwerpen en de worstelingen en dilemma's van hun ouders. Wat doe je als je kind sporttalent blijkt te hebben en al op extreem jonge leeftijd in een wereld vol verwachtingen, spanningen en teleurstellingen terecht komt? In het indringende en openhartige filmportret legt de filmmaakster de keuzes bloot die zij en andere topsportouders moeten maken.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: heftige documentaire Turn!, nieuwe aflevering Camping Coppens of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV