Docuserie CHURANDY - de eindsprint verschijnt vrijdag 23 juli op Videoland

Docuserie CHURANDY - de eindsprint verschijnt vrijdag 23 juli op Videoland
Laatste Spelen voor Churandy Martina

Nieuws :

De Olympische Spelen gaan op vrijdag 23 juli van start en daarmee zijn ook de laatste Spelen voor atleet Churandy Martina aangebroken. Hij doet voor de vijfde keer mee. Maar wat is het verhaal achter de beroemdste glimlach van Nederland? Dat zie je in de documentaire CHURANDY - de eindsprint.

Tot het uiterste
In aanloop naar de (uitgestelde) Spelen van Tokio krijgen we een kijkje achter de schermen bij Martina. De beste Nederlandse en Antilliaanse sprinter ooit drijft zichzelf tot het uiterste voor kwalificatie op 'zijn' 200 meter. Een prachtige prestatie en een passend slot voor de carrière van Martina, die Nederland de afgelopen twee decennia op de wereldkaart zette in de atletiek.

Mister Positivo
Videoland zat hem dicht op de huid tijdens de voorbereiding voor de Olympische Spelen van Tokio. We zien 'Mister Positivo' ook in zijn persoonlijke omgeving en verder zijn er gesprekken met zijn eerste trainer Wendell Prince, zijn moeder Gertha Daal en zijn huidige trainer Bart Bennema. Zij blikken terug én kijken vooruit naar de Spelen. Ook Martina zelf blikt terug op de hoogte- en dieptepunten van zijn loopbaan.

De documentaire CHURANDY - de eindsprint is vanaf vrijdag 23 juli te zien op Videoland.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docuserie CHURANDY - de eindsprint verschijnt vrijdag 23 juli op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier