Concertregistratie Amy Winehouse - Live at Shepherds Bush zaterdag te zien op NPO 3

Concertregistratie Amy Winehouse - Live at Shepherds Bush zaterdag te zien op NPO 3
Zangeres op hoogtepunt van haar roem

Kijktip :

In maart 2007 was zangeres Amy Winehouse op de toppen van haar roem. De pas 23-jarige Britse superster veroverde de wereld met haar plaat Back to Black en gaf een geweldig concert in de Shepherds Bush Empire. NPO 3 zendt dit concert zaterdag uit.

Amy Winehouse - Live at Shepherds Bush gemist? Kijk het hele concert terug via Gids.tv.

Eigen nummers
Amy Winehoue debuteerde in 2003, op 20-jarige leeftijd, met het ijzersterke album Frank. Een paar singles haalden de Britse hitlijsten, hetzij op lage posities, maar een nieuwe ster was geboren. De critici onthaalden het album namelijk jubelend en prezen het unieke stemgeluid van Winehouse. Drie jaar later groeide ze uit tot een wereldster.

Drankgebruik
Dat gebeurde met de plaat Back to Black, waarvoor Winehouse maar liefst vijf Grammy Awards ontving. Er staan vele moderne klassiekers op, zoals het gelijknamige titelnummer en het eerste nummer 'Rehab', dat een grote hit werd. Dit liedje gaat over haar drankgebruik, dat er voor zorgt dat haar optredens regelmatig worden afgelast of van slechte kwaliteit zijn. Ook 'You Know I'm No Good', 'Tears Dry on Their Own' en 'Love Is a Losing Game' worden hits.

Het concert Live at Shepherds Bush van Amy Winehouse is op zaterdag 24 juli om 23.15 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je het concert van Amy Winehouse terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Concertregistratie Amy Winehouse - Live at Shepherds Bush zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV