Handbal: Nederland - Japan live op tv en online (Olympische Spelen)

Handbal: Nederland - Japan live op tv en online (Olympische Spelen)
De dames moeten aan de bak!

Sport :

Na de voetbalvrouwen en de hockeyvrouwen beginnen zondag ook de handbalvrouwen aan hun Olympische toernooi. De wedstrijd tegen het gastland Japan staat om 02.00 uur op het programma. De NOS doet live verslag op NPO 1 en NOS.nl. Ook kun je kijken via discovery+ of de livestream via Gids.tv.

Wereldkampioen
In 2019 verraste de Nederlandse handbalsters iedereen door wereldkampioen te worden. Sindsdien is het wat stiller rond de equipe, maar uiteraard willen ze in deze Spelen weer shinen!

Bekijk ook het volledige speelschema handbal op de Olympische Spelen op Gids.tv.

Finales
Mochten de Oranjedames de poule doorkomen, dan spelen ze sowieso op woensdag 4 augustus hun kwartfinalewedstrijd. Op vrijdag 6 augustus worden de halve finales afgewerkt en de finale en troostfinale worden gespeeld op zondag 8 augustus.

De handbalwedstrijd Nederland - Japan op de Olympische Spelen is zondag 25 juli om 02.00 uur live te zien op NPO 1, NOS.nl, discovery+ en de livestream via Gids.tv. Bekijk hier alles van de Olympische Spelen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Handbal: Nederland - Japan live op tv en online (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier