Donderdag in Op1: Een ode aan Joanna met fan Judith Osborn

Donderdag in Op1: Een ode aan Joanna met fan Judith Osborn
Dit zijn de gasten van donderdag 29 juli

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 29 juli

  • In het Verenigd Koninkrijk is Joanna Lumley een grootheid. De actrice is vooral bekend van het legendarische ‘Absolutely Fabulous’ waarin ze de rol van Patsy Stone vertolkt. Ook maakt ze reisprogramma’s, die momenteel te zien zijn bij Omroep MAX. Hoog tijd dus voor een ode aan Joanna met fan Judith Osborn en Engeland-correspondent Lia van Bekhoven. Vanavond schuiven ze aan bij Op1.

  • Opnieuw een knappe zilveren medaille voor zwemmer Kamminga vannacht op de Spelen in Tokio. Voormalig Olympisch kampioen zwemmen Maarten van der Weijden zat op het puntje van z’n stoel.Mark Tuitert werd Olympisch kampioen schaatsen en weet hoe loodzwaar de weg naar een medaille kan zijn. Tuitert en Van der Weijden leggen vanavond bij Op1 uit waarom het stukje tussen de oren hier het verschil maakt tussen zilver en goud.

  • Beleggen is al lang niet meer alleen iets voor rijke insiders. Verveelde jongeren begonnen tijdens de coronacrisis te beleggen met spaargeld. Het gebeurde zoveel dat de populaire beleggingsapp Robinhood vandaag naar de beurs gaat. Maar het is geen kinderspel. Wat kan er fout gaan? Oprichter van een beleggingsplatform Nick Bortot en podcastmaker Pim Verlaan weten daar alles van en nemen ons vanavond bij Op1 mee in de wereld van de koersen.

Er volgen later mogelijk meer gasten.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Een ode aan Joanna met fan Judith Osborn of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV