Zondag in Undercover in Nederland: Alberto Stegeman pakt callcenter-technieken aan

Zondag in Undercover in Nederland: Alberto Stegeman pakt callcenter-technieken aan
Zijn deze technieken wel verantwoord?

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Undercover in Nederland legt misdaadverslaggever Alberto Stegeman de praktijken van Nederlandse callcenters onder de loep. Kunnen de technieken die worden gebruikt eigenlijk wel door de beugel?

Undercover in Nederland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Dubieuze verkooptechnieken
Stegeman besluit dat het hoog tijd is om de werkwijze van callcenters bloot te leggen. Want belletjes van verkopers van callcenters die je iets proberen aan te smeren, daar worden we allemaal weleens gek van. En dus infiltreert een medewerker van Undercover in Nederland in een callcenter dat gebruikmaakt van dubieuze verkooptechnieken.

Regels
De grote vraag is natuurlijk of consumenten door middel van deze belletjes doelbewust worden misleid en zo ja, op welke manier. Welke regels worden er overtreden door de callcenters? De verborgen camera legt alles haarfijn vast. Nadat het verborgen camera-onderzoek is afgerond, gaat Alberto Stegeman de confrontatie aan met de eigenaar van het callcenter.

Undercover in Nederland is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Undercover in Nederland: Alberto Stegeman pakt callcenter-technieken aan of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier