Nieuw programma Hai Society vanaf zondag 1 augustus te zien op RTL 4

Nieuw programma Hai Society vanaf zondag 1 augustus te zien op RTL 4
Jaïr Ferwerda ontmoet rijke Nederlanders in het buitenland

Kijktip :

Als een moderne Gert Jan Dröge maakt politiek verslaggever Jaïr Ferwerda met Hai Society zijn eigen versie van Glamourland. Ferwerda, die we kennen van zijn bijdragen in Beau en Jinek, ontmoet rijke Nederlanders in het buitenland.

Hai Society gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Exclusieve oorden
Ferwerda combineert in Hai Society het nuttige met het aangename, want hij mocht op reis naar exclusieve oorden als Curaçao, Monaco, Saint-Tropez en het luxueuze Vale do Lobe in Portugal. Daar portretteert de verslaggever grote ondernemers, paradijsvogels, welgestelde pensionado's en bon vivants.

Louis van Gaal
Deze Nederlanders hebben ons land verlaten om het goede, comfortabele leven te leiden in het buitenland. Ferwerda ontmoet in de eerste aflevering voetbalcoach Louis van Gaal en zijn vrouw Truus, die vertoeven in Vale do Lobo. Ook gaat hij op pad met voormalig radio-dj Willem van Kooten en bekijkt hij het miljoenenimperium van ondernemer Erik de Vlieger.

Het nieuwe programma Hai Society is vanaf zondag 1 augustus wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Hai Society terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Hai Society vanaf zondag 1 augustus te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier