Nieuw seizoen Restaurant Misverstand vanaf 1 september te zien op SBS6

Nieuw seizoen Restaurant Misverstand vanaf 1 september te zien op SBS6
Jonge mensen met dementie aan de slag in de horeca

Nieuws :

Vorig jaar was Restaurant Misverstand voor het eerst te zien op SBS6 en het programma keert dit jaar terug op de familiezender. Opnieuw volgen we een aantal relatief jonge mensen die de diagnose dementie al hebben gekregen. Zij gaan aan de slag in een restaurant, met behulp van chef-kok Ron Blaauw en presentator Johnny de Mol.

Restaurant Misverstand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Deelnemers
Accountmanager Rob (59) krijgt eerst de diagnose burn-out of depressie, want hij vergeet dingen en verzint smoezen om toch zijn werk te doen. Uiteindelijk blijkt het echter alzheimer te zijn. Verder zien we ook de muzikale Theo (58), voormalig verzuimmedewerker Wilma (60) - bij wie de dementie ook niet werd erkend - en nog acht andere jonge mensen die in het restaurant aan de slag gaan.

Verschillende vormen
De deelnemers kampen met verschillende vormen van dementie, die veel van elkaar kunnen verschillen. Gelukkig is professor Marjolein de Vugt ook weer terug om duidelijkheid te verschaffen over dementie. Gelukkig zien we ook veel mooie momenten, wanneer de deelnemers aan de slag gaan in de keuken en de bediening. Ze helpen elkaar op ontroerende wijze en kunnen ook nog lol trappen.

Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is vanaf woensdag 1 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Restaurant Misverstand vanaf 1 september te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier