Britse detectiveserie Bloodlands vanaf zaterdag te zien op NPO 2

Britse detectiveserie Bloodlands vanaf zaterdag te zien op NPO 2
Twee zaterdagen met dubbele afleveringen

Kijktip :

Voor goede detectives moet je in Nederland bij NPO 2 zijn, en dat is ook deze en volgende week zaterdag niet anders. Dan is de Britse detective-miniserie Bloodlands te zien met dubbele afleveringen.

Bloodlands aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Transportbedrijf
De serie begint met de mysterieuze verdwijning van ene Pat Keenan. Hij is de eigenaar van een transportbedrijf, maar zijn auto wordt plotseling in de zee gevonden. Keenan heeft een verleden bij de IRA (het Ierse Republikleinse Leger), die met veel geweld streed voor de onafhankelijkheid van Ierland. De politie is dus niet direct welkom bij zijn familie.

Schokkende ontdekking
Inspecteur Tom Brannick wordt belast met het onderzoek en hij graaft in het verleden van Keenan. Al snel stuit hij op een verband met een zaak van twintig jaar geleden, die in de doofpot is gestopt. Ondanks protesten van zijn meerderen doet hij samen met zijn team een schokkende ontdekking op een verlaten eiland.

De serie Bloodlands is op zaterdag 7 en zaterdag 14 augustus met dubbele afleveringen vanaf 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Bloodlands terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Britse detectiveserie Bloodlands vanaf zaterdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV