Zondag 8 augustus in de TV Show: oude rotten uit de rockmuziek

Zondag 8 augustus in de TV Show: oude rotten uit de rockmuziek
O.a. Bob Dylan, Mick Jagger en Paul McCartney

Kijktip :

Zondag is er opnieuw een geactualiseerde compilatie van een TV Show-aflevering te zien op NPO 1. Deze week is er speciale aandacht voor de vele oude rotten uit de popmuziek die nog altijd op het podium staan.

TV Show gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Paul McCartney
Met deze uitzending laat Ivo Niehe zien dat aan de top staan in de wereld van de pop- en rockmuziek niet alleen voorbehouden is aan jongeren. Nog altijd staan zeventigers als Eric Clapton, Paul McCartney en Mick Jagger en zijn bandmaatjes van de Rolling Stones op het podium en zelfs een tachtiger als Bob Dylan laat nog regelmatig van zich horen.

Volle stadions
Voordat de coronapandemie de wereld overnam trokken deze mannen nog stadions vol bewonderaars. De absolute topper in het circuit is Tom Jones; de Britse zanger slaagde er op zijn 81ste nog in om met zijn nieuwste album, Surrounded by Time, de eerste plaats in de Engelse albumhitlijst te behalen. Denken deze mannen ooit aan stoppen?

De TV Show is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van de TV Show terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV