Josh Brolin als anti-held in nieuwe trailer Deadpool 2

Josh Brolin als anti-held in nieuwe trailer Deadpool 2
Ryan Reynolds terug als grofgebekte superheld

Nieuws :

Ryan Reynolds (Deadpool) en Josh Brolin (Avengers: Infinity War) schitteren in nieuwe beelden van Deadpool 2. In het vervolg op Deadpool krijgt de titelheld te maken met Cable, een mutant met telepathische krachten, een half-metalen lichaam én bovennatuurlijke krachten.

De grofgebekte, hilarische superheld Deadpool is terug. De huursoldaat heeft de kracht om elke verwonding te genezen en is daardoor praktisch onsterfelijk. In de eerste volledige trailer van het tweede deel zit weer flink wat foute humor en héél veel actie.

Naast Ryan Reynolds, keert ook T.J. Miller (Silicon Valley) terug als vriend Weasel. Ook de blinde huisgenoot van Deadpool, Blind Al (Leslie Uggams), is weer van de partij. Nieuw in Deadpool 2 is Josh Brolin als (anti)held Cable, een cyborg met superkrachten en een duister verleden.

Josh Brolin speelt dit jaar in nóg een superheldenfilm. Hij is slechterik Thanos in de nieuwe Marvel-film Avengers: Infinity War.

Josh Brolin als Cable.

Deadpool 2 komt iets eerder uit dan eerst gepland stond. De film draait vanaf 18 mei in de bioscoop.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Josh Brolin als anti-held in nieuwe trailer Deadpool 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV