Serierecensie: What If...? is animatieserie die risico's durft te nemen

Serierecensie: What If...? is animatieserie die risico's durft te nemen
Veel sterren keren terug als stem van de karakters

Kijktip :

Vanaf 11 augustus staat de eerste aflevering van What If...? op Disney Plus. Marvel komt na het succes van WandaVision en Loki weer met een Disney+ Original serie, ditmaal niet eentje in live-action, maar wel met heel veel MCU sterren. Lees hier de recensie van What If...? seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Gebeurtenissen
Animatieserie van Marvel Studios naar de gelijknamige strips die focust op verschillende helden uit het Marvel Cinematic Universe (MCU) en laat zien wat er gebeurt als belangrijke gebeurtenissen in de films verschillende uitkomsten hadden.

Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Marvel Studios neemt risico met deze serie, dat is iets wat eigenlijk in de eerste seconde al duidelijk wordt. Voor de die hard Marvel fan is het een feestje om naar te kijken, want het zit propvol inside jokes en terugkerende quotes uit eerdere films en uiteraard karakters. Vooral in de laatste afleveringen gaat de serie in de hoogste versnelling. De serie is verrassend actueel en slim, waardoor het geweldig interessant wordt om naar te kijken. 4 sterren.

Cast
Onder meer Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Josh Brolin, Tom Hiddleston en Jeffrey Wright spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door A.C. Bradley (Trollhunters).

Vanaf 11 augustus 2021 is What If...? seizoen 1 te streamen op Disney Plus. Genre: Animatie, Actie. IMDb-score: 7,6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: What If...? is animatieserie die risico's durft te nemen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV