Popcornknaller Jurassic World: Fallen Kingdom staat nu op Netflix

Popcornknaller Jurassic World: Fallen Kingdom staat nu op Netflix
Inclusief nieuws over Jurassic World: Dominion

Kijktip :

Vanaf 10 augustus staat de film Jurassic World: Fallen Kingdom op Netflix. Het mag de pret allemaal niet drukken, maar deze Fallen Kingdom is een remix van Jurassic Park en The Lost World uit 1993 en 1997. Met dit keer een waanzinnige vulkaanuitbarsting op het programma. Goed nieuws: het vervolg op deze film, Jurassic World: Dominion, komt eraan!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Life finds a way
De dinosaurussen van het verwoeste pretpark Jurassic World lopen vrij rond op het eiland. Ze worden bedreigd door een vulkaanuitbarsting. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot.

Acteur Chris Pratt als Owen Grady in de film 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Lees hier onze filmrecensie van Jurassic World: Fallen Kingdom.

Jurassic World: Dominion
Het duurt door het coronavirus nog wel even maar zoals de vlag er nu bij hangt kunnen we 10 juni 2022 gaan genieten van Jurassic World: Dominion. De derde film belooft de grootste in de nieuwe franchise tot nu toe te worden. We weten inmiddels dat het verhaal begint met een proloog dat zich in het Cretaceous afspeelt, maar duikt al snel naar het heden: Dominion speelt zich af in het jaar 2022. Als klap op de vuurpijl zijn niet alleen acteur Chris Pratt en Bryce Dallas Howard in deze film te zien, maar ook oude helden uit het eerste legendarische deel uit 1993. Actrice Laura Dern (Ellie), Sam Neill (Grant) en Jeff Goldblum (Malcolm) zijn ook van de partij!

Vanaf 10 augustus 2021 staat Jurassic World: Fallen Kingdom op Netflix. Genre: Actie, Avontuur. Tijdsduur: 128 minuten. IMDb-score: 6,2.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Popcornknaller Jurassic World: Fallen Kingdom staat nu op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV